Pravila foruma!

Go down

Pravila foruma!

Post  MEDA on 2010-09-02, 22:38

OSNOVNA PRAVILA FORUMA:

Niko ne voli pravila i mi ne volimo da clanove primoravamo na njih, ali da bi bili sigurni da ce ovaj forum biti i ostati zanimljiv procitajte nekoliko jednostavnih pravila koja ocekujemo da postujete!


OBAVESTENJE CLANOVIMA:

Administratori i Moderatori kontrloisu sobe onako kako ih vidite i njihove odluke su konacne i neopozive.
Moderatori kontrlolisu svoje sobe. Oni ce editovati i/ili izbrisati postove i/ili njihove delove da bi bili u skladu sa pravilima foruma. Kako Moderatori razumeju pravila foruma je samo na njima i sve zavisi od slucaja do slucaja. Njihova odluka je konacna. Ako mislite da je njihova odluka pogresna, stavite sebi do znanja da oni ovo posmatraju kao treca strana i da svoje odluke sprovode na cinjenicama, a ne emocijama. Protestvovanje protiv tih odluka nece doneti promenu. To vam moze samo doneti upozorenje (warn).
Spamovanje Administratora i Moderatora sa protestvovanjem u vezi postova koji edituju/pomeraju/brisu i zakljucavaju moze samo rezultirati upozorenjem.
Potrebno je da se novi clanovi PREDSTAVE u sobi za predstavljanje clanova radi upoznavanja i popune IME I LOKACIJU u profilu..

Savetujemo novim clanovima da pre nego sto pocnu da salju postove pretraze Forum samo zato sto je neko vec mozda ranije odgovorio na ono sto oni zele da pitaju. Time izbegavamo dupliranje tema i zakljucavanje/brisanje ponovljenih.
Jednostavno! Vodite racuna o sebi samima. Ako ste upozoreni jednom za povredu pravila, naucite nesto. Ako opet povredite pravila bicete jos jednom upozoreni. Ako i dalje nastavite sa istim ponasanjem, to ce dovesti do privremene zabrane clana koji krsi pravila (bann). Dok postujete pravila bice sve u redu.

Slika avatara mora biti tematska jer ovo je sajt o tuningu.
Potpis ispod svakog posta mora biti diskretan u dva tri reda ili nekom slikom normalne velicine(za potpis do 50 px visine).
Ukoliko neko to ne postuje administratori su duzni da ga opomenu da to sam ukloni ili u protivnom admini imaju pravo da to sami obrisu.
ZABRANJENO JE:

- da se svadate i prepirete sa Moderatorima/Administratorima,
- spamovati (slati vecu kolicinu beskorisnih postova) forum,
- da se svadate sa ostalim clanovima foruma,
- pljuvati po clanovima foruma i njihovim postovima,
- koristiti pogrdne, proste i one reci koje bi mogle nekog da uvrede.
- reklamirati druge sajtove konstantno i
- isticanje pripadnosti nekog sportskog kluba
- razgovarati o politici, veri, rasizmu i ostalim stvarima koje bi mogle izazvati svakakve rasprave. Ovo je forum o tuningu...

Administratori zadrzavaju pravo da vas momentalno bannuju ukoliko teze prekrsite pravila!Broj postova nekog clana NE ZNACI NISTA! Ako imate 100 ili 10000 postova nema nikakve veze - vas status na ovom Forumu nema nikakve veze sa brojem postova! To naravno ne znaci da mozete da spamujete sobe (rooms) da bi dostigli odredeni broj, a ako neko od clanova krene tim putem Administratori/Moderatori ce se pobrinuti. Ucestvujte u punom smislu ali tako da ne morate da odgovorite bas na svaki post. Postove saljite u za to odredjene tematske sobe, ili ce Administratori/Moderatori biti prisiljeni da ih pomeraju i/ili brisu "rucno" i na silu. Ako imate nekome nesto licno da kazete - koristite U2U poruke (PM/PP, ICQ, YM, MSNM, bilo sta) ili e-mail poruke.
avatar
MEDA
Admin

Broj poruka : 175
Datum upisa : 2010-08-03
Godina : 29
Lokacija : Putinci,Ruma

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum