MK 2 GTI 16V KR by KRLE GTI
+7
Twister
aleexis
14henry
wagenman
racer330
outlaW
Krle GTI
11 posters
:: SM - Forum :: Automobili Clanova
Page 1 of 1
MK 2 GTI 16V KR by KRLE GTI
Golf MK2 GTI 16V KR 139 KS(102KW), 1989 god. prva farba... Od modifikacija od kad je u mom vlasnistvu uradjeno je sledece: ugradjen servo , skinute plave folije sa plasticnih delova isnt. table, skinute presvlake ,zamenjen volan, stavljena maska bez znaka, stavljeni angel eyes farovi sa krstom, kristal stopaljke, svi migavci kristalni, stavljeni bi-xenoni 6K, osvezeni branici BUMPEROM, prednji zamenjen novim, skinute crvene trakice sa branika i sa strane(u planu su nove da se nalepe), stavljene alu felne 15''/7J, nove Michelin gume, spusten uz pomoc FK amortizera i opruga, stavljeni amortizeri haube, motor opran i ustelovan kako treba... Nazalost, imao sam problem sa glavom motora(pukla na 2 mesta), ali je glava zamenjena, i uradjena je generalka, pa sad nema problema... Stavljena je muzika, HU pioneer DEH-5100 UB, 4Ch pojacalo Kenwood, a na njemu sistem u prednjim vratima Kenwood, i u gepeku Square Crunch 12'' na prednje tapacire sam nabudzio police od 3-ke, samo treba jos da se radi... Sigurno sam jos nesto radio na njemu, ali ne mogu da se setim sad... Evo malo slika, kako je izgledao i kakav je sad... o ponasanju auta u voznji nekad i sad ne mogu da komentarisem, zabranjeno je zakonom
Kad je kupljen:
i posle malo izmena:
Eto toliko od mene, uzivajte...
Kad je kupljen:
i posle malo izmena:
Eto toliko od mene, uzivajte...
Krle GTI- Pocetnik
- Broj poruka : 7
Datum upisa : 2010-09-09
Re: MK 2 GTI 16V KR by KRLE GTI
nisam ga dugo video. dobar, dobar.
outlaW- Pocetnik
- Broj poruka : 95
Datum upisa : 2010-09-26
ma masina je brooka......prelep golfic....stvarno svaka cast......
racer330- Pocetnik
- Broj poruka : 215
Datum upisa : 2010-09-03
Godina : 38
Alal vera na odradjeno, a sta si radio sa dvojkinim dzepovima sa prednjih tapacira?
wagenman- Pocetnik
- Broj poruka : 54
Godina : 54
gde si krle legendo pa nema te
14henry- Pocetnik
- Broj poruka : 148
Godina : 39
Hvala svima na lepim recima, moze i neka kritika slobodno, ne ujedam... Wagenman, te plasticne dzepove cuvam za nedaj boze, mada posto sam seko tapacir, mozda i ne bi mogao da ih vratim... mozemo da se menjamo ako hoces, ti meni dasku fabricku, da nije secena za zvucnike, ja tebi ove police i dasku pravljenu sa rupama za elipse...
Krle GTI- Pocetnik
Druga i 13 slika sve govore...mislim da nema ni potrebe bilo sta komentarisati.
P.S. mozda da si cepove na felnama uradio u boju felni??? posto mi se cini da su beli
P.S. mozda da si cepove na felnama uradio u boju felni??? posto mi se cini da su beli
Twister- Pocetnik
- Broj poruka : 109
Datum upisa : 2010-09-02
Odlican je...
Jos jedan glas za volan . . .
Ona prednja klesta sa prve slike izgledaju ko da su sa 4 klipa? Ili gresim?
Jos jedan glas za volan . . .
Ona prednja klesta sa prve slike izgledaju ko da su sa 4 klipa? Ili gresim?
krvolok- Pocetnik
- Broj poruka : 20
Datum upisa : 2010-09-29
Godina : 56
Krle dobar posao si odradio, sad je stvarno lep golf...odlicno mu stoje ove felne, fino spusten...
Samo mi se ne svidjaju ova stop svetla..
Samo mi se ne svidjaju ova stop svetla..
STIG- Pocetnik
- Broj poruka : 64
Datum upisa : 2010-09-24
Aleexis, ne razumem, sta fali koznom 3-krakom volanu malih dimenzija, zar nije to ono sto ljudi traze brate moj... Razume se, nije u najboljem stanju, ali je daleko bolji od MOMO volana koji je bio na njemu, i po izgledu, i po ocuvanosti... Sad nisam u mogucnosti da presvucem volan, inace bi odma uradio sa crvenim koncem al da se lepo vidi, da sto kazu BODE OCI!!! Twister, hvala matori... cepovi su beli, plasticni, a posto su uradjeni tako da nigde ne ide sraf, farbanje mozda i padne, ali ne moze da izgleda ni blizu kao felna, zbog materijala... mada sam se razmisljao da farbam srce felne u crno, a samo falc da ostavim srebrni, pa vremenom da mozda ispoliram.... Krvolok, da se razumem tj, da sam obratio paznju, znao bih da odgovorim, ovako mogu samo da kazem, da kad su bile te 14''-ce, od felne do klesta je bilo svega par milimetara... da li su one vece, ili sta ti ja znam, u svakom slucaju, koce ko blesave... STIG druze, ukusi su razliciti, ali moras priznati da ti se bar malo svidjaju... Mogu da ti kazem gde sam ih pazario, pa da nabavis 1 par... Slazem se da ima i lepsih, ali meni ove bas po meri, uzivo mnogo lepse izgledaju... Pozdrav svima
Krle GTI- Pocetnik
znam gde si ih kupio... samo mislim da bi lepse bilo da si stavio original GTI crno/crvene...
inace lep golf... pozz
inace lep golf... pozz
STIG- Pocetnik
- Broj poruka : 64
Datum upisa : 2010-09-24
Mislim, nemo se ljutis, al ja nemam nista s' tem... Slazem se STIG, mozda bi bilo bolje, al je auto neke plave boje, i ta kombinacija mu nikako ne lezi, bar po meni... Da imam kesha kolko mi treba, jedne 10 000 000 000 000 $, veruj mi, svima bi bilo lepo... Ja kad sam pazario ovaj auto, plan mi je bio da ga sredim, vozikam dok ne pazarim nesto novo sto bi vozio po ceo dan, a onda bi golfa vratio na fabriku, ali skroz... garazirao bi ga, i vozio samo na izlozbe... ali kao sto i sam znas, planovi su nekad visak u zivotu... ako bude vremena($), sredicu ga do maximuma...
Krle GTI- Pocetnik
Krle ........vidjen si danas ...i veruj mi, vise sam gledao Golfa nego sto sam se trudio da vidim dal si ti negde u blizini
Uzivo MNOGO MNOGO MNOGO lepse izgleda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Iskreno ni meni nesto nisu stopke izgledale nesto na slici, ali nisam hteo komentarisati jer ukusi su razliciti, ali posto vidim da su izvrseni odredjeni napadi zbog istih SAD KAD SAM DA VIDEO I UZIVO mogu slobodno da kazem da mu uzivo bas cuce jer boja Golfa nije siva kao sto ovde na slikama izgleda (barem meni) vec je neka retka boja, neka ljubicasta, plavkasta...ma jebel li ga koja.
I jos da dodam da je vidljiva drasticna promena na izgledu, od kad smo se videli u Sr. Mitrovici, pa do danas....ko "dupe i oko" sto bi reko nas prost Srpski narod naravno ka boljem
Uzivo MNOGO MNOGO MNOGO lepse izgleda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Iskreno ni meni nesto nisu stopke izgledale nesto na slici, ali nisam hteo komentarisati jer ukusi su razliciti, ali posto vidim da su izvrseni odredjeni napadi zbog istih SAD KAD SAM DA VIDEO I UZIVO mogu slobodno da kazem da mu uzivo bas cuce jer boja Golfa nije siva kao sto ovde na slikama izgleda (barem meni) vec je neka retka boja, neka ljubicasta, plavkasta...ma jebel li ga koja.
I jos da dodam da je vidljiva drasticna promena na izgledu, od kad smo se videli u Sr. Mitrovici, pa do danas....ko "dupe i oko" sto bi reko nas prost Srpski narod naravno ka boljem
Twister- Pocetnik
- Broj poruka : 109
Datum upisa : 2010-09-02
golf je mrak covjece, ziska...servo...jooj, kad se samo sjetim one hladne noci kad je servo ugradjivan...morao sam sam da dizem zdravice za sretan posao i srecu i zdravlje
puki- Pocetnik
- Broj poruka : 21
Datum upisa : 2010-09-03
Lep golfic, nema sta...Reci mi samo, koliko te je izasla ugradnja serva???
blackwood91- Pocetnik
- Broj poruka : 31
Godina : 33
:: SM - Forum :: Automobili Clanova
Page 1 of 1