Golf mk2 by MEDA (prodan)
3 posters
:: SM - Forum :: Automobili Clanova
Page 1 of 1
Golf mk2 by MEDA (prodan)
u pitanju je mk2 iz 89 god i to moj vrsnjak sa motorom 1.6 dizel i spartanac opremom.
Ovako je izgladao kad sam ga kupio:
e onda su nabacene stopaljke od gti-ja i spojler takodje od gti-ja, zatamljena stakla i stavljene felne 15"
zatim sam stavio novi tip volana i sat sa obrtaljkom od gtd-a
sledece sto je doslo na red bila su sedista iz gti-ja
pa smo krenuli ozbiljnijim koracima tj. stavljene felne Steffan 14" sa 7J napred i 8J
stavljena i obrvica
eh onda je usledila moja najveca greska prodao sam Steffan felne,ali zivot ide dalje pa sam nabavio neke celicare sa ratkapnama i ponovo zatamnio stakla i zalepio mat crni vizir
ofarbana obrvica u boju auta i uradjena maska bez znaka
pa je ofarbana i lajsna na gepek vratima u boju auta,stavljen kacket(rep) na zadnju sajbu,polegnut brisac i ofarban VW znak na veznom limu u mat crno.
stavljeni plasticni rubovi i zalepljenja crna mat folija na pragove,ofarbani dobosi i celjusti u crveno i stavljenje felne 15" i pohvale za glavnog majstora Dark Madison-a,bez njega ovo nebi bilo moguce biggrin evo malo slicica pa da cujem komentare.
evo i majstorcina lollol
pa 14"
Plastika oko sata,u extra stanju,stigla iz bosne,jedva prosla carinske kontrole lollol
Farovi angel eyes,ovaj krug sija plavo sto mi se bas i nesvidja ali neka ih par dana,malo za promenu
Folije 50 %, a na B stub stavljam mat crnu foliju
Novi cepovi za felne,privremeno resenje dok ne nabavim original
I ono najvaznije,zbog cega i pisem sve ovo,stigle opruge SACHS
Pre spustanja
Posle spustanja
Pa zadnji kraj pre spustanja
Posle spustanja
Razlika je vise nego primetna,a uzivo izgleda jos nize nego na slikama,pa evo jos par slika
i jos ova slika za kraj biggrin
prohromski nastavak na zadnji lonac,nastavak je fi 80 (puki bleh) i ide skroz do lonca,evo par slika iz kanala B)
i ode stari nastavak u smece
novi se priprema
skoro gotovo
i na kraju wub
0vo jos par slicica golfa,malo je prljav ali sam slikao fonom da se manje primeti lollol
Sve pohvale za majstor Bugija koji je ovo odradio profi,jednostavno covek voli da radi takve stvari,a meni je ostalo da ofarbam ovaj deo gde je vareno i to je to.
sve je pocelo ujutro sa onim sugavim "hrom" lajsnama na branicima,lajsne su u tako losem stanju tako da sam ih ofarbao bamper sprejom,evo par slika:
zadnji branik
ovde se vidi kao su lajsne u banani
pa sprej
malo farbanja
i gotovo
ispalo je bolje nego sto sam se nadao
pa prednji branik
i isti postupak
i prednji gotov
ALI tu nije kraj
crvena traka na masci wub
pa crvena traka na prednjem braniku
zavrseno
pa zadnji branik
i par slika za kraj
pre
sad
pre
sad
sa komsijom biggrin
ovu sam malo cackao u nekom programu
evo slike namontiranih navlaka za zmigavce
a ovde se vidi koliko fale distanceri
i jos koja za kraj
Evo mali up,kupljen kozni volan iz mk3 VR6 wub
i slika od pre neki dan,dve prljave kante kod mene u dvoristu lollol
Namontiran volan jos juce,evo slika
i mala proba sa znackom GTI,da li da to ukradem alexisu ili ne? Po meni dobro stoji,sta vi mislite?
i sa folijama,pa nekom nasem proracunu od 25% mozda cak od 15% nisu jako tamne i ako smo hteli tamnije,ali ni ove nisu lose.
par bzv slika
i gotova klupa
i na kraju sve sklopljeno
I za kraj
i mala novina
E da nemislite da sam vratio golfa nazad,samo da okacim zadnje slike koje sam napravio dok je bio u mom vlasnistvu
i za kraj
Ovako je izgladao kad sam ga kupio:
e onda su nabacene stopaljke od gti-ja i spojler takodje od gti-ja, zatamljena stakla i stavljene felne 15"
zatim sam stavio novi tip volana i sat sa obrtaljkom od gtd-a
sledece sto je doslo na red bila su sedista iz gti-ja
pa smo krenuli ozbiljnijim koracima tj. stavljene felne Steffan 14" sa 7J napred i 8J
stavljena i obrvica
eh onda je usledila moja najveca greska prodao sam Steffan felne,ali zivot ide dalje pa sam nabavio neke celicare sa ratkapnama i ponovo zatamnio stakla i zalepio mat crni vizir
ofarbana obrvica u boju auta i uradjena maska bez znaka
pa je ofarbana i lajsna na gepek vratima u boju auta,stavljen kacket(rep) na zadnju sajbu,polegnut brisac i ofarban VW znak na veznom limu u mat crno.
stavljeni plasticni rubovi i zalepljenja crna mat folija na pragove,ofarbani dobosi i celjusti u crveno i stavljenje felne 15" i pohvale za glavnog majstora Dark Madison-a,bez njega ovo nebi bilo moguce biggrin evo malo slicica pa da cujem komentare.
evo i majstorcina lollol
pa 14"
Plastika oko sata,u extra stanju,stigla iz bosne,jedva prosla carinske kontrole lollol
Farovi angel eyes,ovaj krug sija plavo sto mi se bas i nesvidja ali neka ih par dana,malo za promenu
Folije 50 %, a na B stub stavljam mat crnu foliju
Novi cepovi za felne,privremeno resenje dok ne nabavim original
I ono najvaznije,zbog cega i pisem sve ovo,stigle opruge SACHS
Pre spustanja
Posle spustanja
Pa zadnji kraj pre spustanja
Posle spustanja
Razlika je vise nego primetna,a uzivo izgleda jos nize nego na slikama,pa evo jos par slika
i jos ova slika za kraj biggrin
prohromski nastavak na zadnji lonac,nastavak je fi 80 (puki bleh) i ide skroz do lonca,evo par slika iz kanala B)
i ode stari nastavak u smece
novi se priprema
skoro gotovo
i na kraju wub
0vo jos par slicica golfa,malo je prljav ali sam slikao fonom da se manje primeti lollol
Sve pohvale za majstor Bugija koji je ovo odradio profi,jednostavno covek voli da radi takve stvari,a meni je ostalo da ofarbam ovaj deo gde je vareno i to je to.
sve je pocelo ujutro sa onim sugavim "hrom" lajsnama na branicima,lajsne su u tako losem stanju tako da sam ih ofarbao bamper sprejom,evo par slika:
zadnji branik
ovde se vidi kao su lajsne u banani
pa sprej
malo farbanja
i gotovo
ispalo je bolje nego sto sam se nadao
pa prednji branik
i isti postupak
i prednji gotov
ALI tu nije kraj
crvena traka na masci wub
pa crvena traka na prednjem braniku
zavrseno
pa zadnji branik
i par slika za kraj
pre
sad
pre
sad
sa komsijom biggrin
ovu sam malo cackao u nekom programu
evo slike namontiranih navlaka za zmigavce
a ovde se vidi koliko fale distanceri
i jos koja za kraj
Evo mali up,kupljen kozni volan iz mk3 VR6 wub
i slika od pre neki dan,dve prljave kante kod mene u dvoristu lollol
Namontiran volan jos juce,evo slika
i mala proba sa znackom GTI,da li da to ukradem alexisu ili ne? Po meni dobro stoji,sta vi mislite?
i sa folijama,pa nekom nasem proracunu od 25% mozda cak od 15% nisu jako tamne i ako smo hteli tamnije,ali ni ove nisu lose.
par bzv slika
i gotova klupa
i na kraju sve sklopljeno
I za kraj
i mala novina
E da nemislite da sam vratio golfa nazad,samo da okacim zadnje slike koje sam napravio dok je bio u mom vlasnistvu
i za kraj
MEDA- Admin
- Broj poruka : 175
Datum upisa : 2010-08-03
Godina : 35
Re: Golf mk2 by MEDA (prodan)
i ti si prodao takvog golfa...
nemoj vise da se javljas u ovoj temi...
nemoj vise da se javljas u ovoj temi...
STIG- Pocetnik
- Broj poruka : 64
Datum upisa : 2010-09-24