Moja maloletnica
+4
outlaW
MEDA
wagenman
golfo
8 posters
:: SM - Forum :: Automobili Clanova
Page 1 of 1
Moja maloletnica
Evo i ja da predstavim moj moju maloletnicu s obzirom da je 15 godina stara he he.
Inace radi se o golfu 3 iz 95 godine sa motorom 1.9 tdi 90 konjova,od opreme ima metalik boju,tonirana stakla,2X AIR BAG,centralnu bravu na daljinski sa alarmom,kod kljuc,child lock,siber,,muziku neku solidnu,alu felne,prednje farove golf MK4 look,providne zadnje lampe,inace auto je u extra stanju kako limarijski tako i mehanicki.
Dalji planovi su da zatamnim stakla,i eventulano da stavim druge felne,ali to vec o tom potom.
Slike auta ce postaviti moj komsa Meda
Inace radi se o golfu 3 iz 95 godine sa motorom 1.9 tdi 90 konjova,od opreme ima metalik boju,tonirana stakla,2X AIR BAG,centralnu bravu na daljinski sa alarmom,kod kljuc,child lock,siber,,muziku neku solidnu,alu felne,prednje farove golf MK4 look,providne zadnje lampe,inace auto je u extra stanju kako limarijski tako i mehanicki.
Dalji planovi su da zatamnim stakla,i eventulano da stavim druge felne,ali to vec o tom potom.
Slike auta ce postaviti moj komsa Meda
golfo- Pocetnik
- Broj poruka : 21
Datum upisa : 2010-09-02
Re: Moja maloletnica
'Ajde "komso", da vidimo slike
wagenman- Pocetnik
- Broj poruka : 54
Datum upisa : 2010-09-26
Godina : 54
MEDA- Admin
- Broj poruka : 175
Datum upisa : 2010-08-03
Godina : 35
dobra dobra.. ja bi dodao masku bez znaka i neki bad look, branike neke druge ili nesto da se odradi sa migavcima posto mi se nikako ne dopada kako su odradili migavce u braniku na trojci
outlaW- Pocetnik
- Broj poruka : 95
Datum upisa : 2010-09-26
Hvala komso,za slike.Sto se tice tih rupa,one su popunjene,stavljen je nov branik sa onim nastavkom sto ide uz njega,a za masku bez znak cemo jos videti
golfo- Pocetnik
Ovaj coek ima da zavrsi u corku zbog maloletnicke prostitucije
Sala mala na naziv teme...Profo super ti je ta maloletnica. Sad dok je takva mlada i ne iskvareva, kreiraj to prema svom kalupu
Sala mala na naziv teme...Profo super ti je ta maloletnica. Sad dok je takva mlada i ne iskvareva, kreiraj to prema svom kalupu
Twister- Pocetnik
- Broj poruka : 109
He he ,hvala za komplimente cika matori,a sala je extra i bas mi se svidja mada s obzirom na moju prirodu posla nisi daleko od istine he he
A sto se tice sredjivanja,za sad mi se svidja ovakva,ali kao i svaka maloletnica i ova voli da se sminka ,tako da cemo videti da je jos malo i nasminkamo...u svakom slucaju ziv mi bio
A sto se tice sredjivanja,za sad mi se svidja ovakva,ali kao i svaka maloletnica i ova voli da se sminka ,tako da cemo videti da je jos malo i nasminkamo...u svakom slucaju ziv mi bio
golfo- Pocetnik
jooooj ne bi ja tebe pustao na to tvoje radno mesto.....ne...ne......cim on spominje maloletnice.....hmmmm.....sumnjivo
samo polako i bice to jednog dana golf za izlozbu
samo polako i bice to jednog dana golf za izlozbu
racer330- Pocetnik
- Broj poruka : 215
Datum upisa : 2010-09-03
Godina : 38
Slazem se sa tobom,mislim da bi morao jedan dan da podjes samnom na posao,cisto da vidis sta ja sve trpim he he...tako da nije ni cudo sto ih pominjem i ti bi ih pominjao da si na mom mestu
Sto se tice golfa,potrudicu se da bude za izlozbu ,ako ne auto onda cemo morati naci nesto uz auto pa da bude za izlozbu he he
Sto se tice golfa,potrudicu se da bude za izlozbu ,ako ne auto onda cemo morati naci nesto uz auto pa da bude za izlozbu he he
golfo- Pocetnik
lijep golfic druze, samo postavi koju sliku da vidimo kako cuci novi branik
puki- Pocetnik
Datum upisa : 2010-09-03
hvala druze,slikao sam auto sa novim branikom i nastavkom,pa cu videti s komsom Medom,da mi ovih dana postavi slike
golfo- Pocetnik
:: SM - Forum :: Automobili Clanova
Page 1 of 1