Golf mk1 by macne :)
+2
racer330
macne_gti
6 posters
:: SM - Forum :: Automobili Clanova
Page 1 of 1
Golf mk1 by macne :)
evo i ovde da predstavim moju mahinu..auto je 1978godiste,trenutno je motor 1100ccm 50ks u njemu,auto je presao 210000km pravih,mada je cajger skoro menjan(na njemu to ne pishe..)evo slika nekih..
ovako je izgledao kad sam ga uzeo,ja mu stavio samo felne i sjebo ga nalepnicama al sve je to skinuto...
kasnije sam skinuo instrument tablu(ova stara bila samo sa jednim cajgerom) i ubacio noviji tip i uradio bele cajgere
zatim stavljena maska bez znaka,xenon pozicije,osiguraci haube,matirani stubovi A i B,stavljeni plasticni rubovi,ofarbana tabla i volan,stavljeni prekidaci umesto piksle,zamenjena sva 4 amortizera i sve 4 opruge,ispolirane felne ATS Cup 15" 7j,stavljen spojler od mk2 gti,ubacena i neka muzikica,cisto da bije nesto(brzo izbacena muzika i sad sam u fazi sklapanja muzike za spl(everton pojacalo,2000w rms-a na 1om i 2 subwoofera od po 500rms-a na 4oma...evo slika,ovo je za sad...
ovako je izgledao kad sam ga uzeo,ja mu stavio samo felne i sjebo ga nalepnicama al sve je to skinuto...
kasnije sam skinuo instrument tablu(ova stara bila samo sa jednim cajgerom) i ubacio noviji tip i uradio bele cajgere
zatim stavljena maska bez znaka,xenon pozicije,osiguraci haube,matirani stubovi A i B,stavljeni plasticni rubovi,ofarbana tabla i volan,stavljeni prekidaci umesto piksle,zamenjena sva 4 amortizera i sve 4 opruge,ispolirane felne ATS Cup 15" 7j,stavljen spojler od mk2 gti,ubacena i neka muzikica,cisto da bije nesto(brzo izbacena muzika i sad sam u fazi sklapanja muzike za spl(everton pojacalo,2000w rms-a na 1om i 2 subwoofera od po 500rms-a na 4oma...evo slika,ovo je za sad...
macne_gti- Pocetnik
- Broj poruka : 14
Datum upisa : 2010-09-27
Re: Golf mk1 by macne :)
za koji dan pocinje rasturanje golfa i ubacivanje gti motora,menjanje enterijera(ubacujem kadice),kristalni farovi i stopovi i jos mnogo toga....to ce biti sve gotovo nadam se do kraja zime...jeste da malo duze traje ali student sam,bicu presrecan ako uradim i do tad..
macne_gti- Pocetnik
super drugar.....nego samo da zatamnis i zadnju soferku i ne znam kako mislis da uradis sa tim evertone pojacalom...ako se ne varam ono ima samo jedan izlaz a ti hoces dva woofera......mozda i gresim a i ne razumem se bas.....
inace bas se vidi da volis svoj auto....svaka cast
edit
sad sam video da ima dva izlaza
inace bas se vidi da volis svoj auto....svaka cast
edit
sad sam video da ima dva izlaza
racer330- Pocetnik
- Broj poruka : 215
Datum upisa : 2010-09-03
Godina : 38
ima jedan izlaz,pojacalo je monoblok,ali vufere cu spojiti da rade na 1om...moze to na ovo pojacalo...
macne_gti- Pocetnik
ja tamo vidim cetri srafa za zvucnike....al nema veze otom potom....inace svaka cast
racer330- Pocetnik
- Broj poruka : 215
Godina : 38
bravo student..prelijep je..jedino bih uklonio bijelu boju sa instrument table...inace, fele si sredio do jaja
puki- Pocetnik
- Broj poruka : 21
hvala...postavicu slike kako ide rasturanje,mozda danas krenem...ali sve razmisljam da odustanem,kazu da je to prevelik posao(mislim na ubacivanje gti motora)...videcemo
macne_gti- Pocetnik
druze, zavisi sta zelis...gti je gti...moje misljenje je da ti kao student neces moci da sipas, vozis i da odrzavas onako kako bi trebalo gti-ja...ali, opet mozda ja grijesim...ne znam ni da li imas posao...a mozda imas jake finansijere...
drugo sasiju moras ojacati...ugraditi vece diskove,po mogucnosti i nazad, zatim grublji ovjes, mnoooogo je to ulaganja...isplativo je jedino na duge staze
sve u svemu, sta god odlucis ja sam uz tebe..pozz i sretno...
drugo sasiju moras ojacati...ugraditi vece diskove,po mogucnosti i nazad, zatim grublji ovjes, mnoooogo je to ulaganja...isplativo je jedino na duge staze
sve u svemu, sta god odlucis ja sam uz tebe..pozz i sretno...
puki- Pocetnik
Bombonica
Twister- Pocetnik
- Broj poruka : 109
Datum upisa : 2010-09-02
znam da je ulaganje veliko ali nema veze,ne zurim nigde,kad uradim uradim...a sto se sipanja tice,meni moj golf sada trosi 10-ak litara benzina,trosi ko GTi 2.0...
macne_gti- Pocetnik
onda...bacaj se na posao
puki- Pocetnik
hehhehehe..bice bice
macne_gti- Pocetnik